Porlezza is een gezellig dorpje, slecht een aantal kilometers over de Zwitserse grens, aan het Lago di Lugano. Het heeft een winkelstraatje, een boulevard, verschillende restaurantjes, heerlijke Italiaanse ijssalons en op zaterdag een echte Italiaanse weekmarkt.

Hier halen vele Italianen hun wekelijkse boodschappen. Porlezza ligt bovenaan het Lago di Lugano. Het Luganomeer ligt tussen het Comomeer en het Lago Maggiore in.

Het uitzicht vanaf Porlezza is geweldig mooi. U ziet hoge bergen en een schitterend meer. Het meer ziet er ’s morgens en ’s avonds in het voor- en najaar steeds weer anders uit.

Vanuit Porlezza kan je vele verschillende bergtochten rijden; Val D’Intelvi is ongerept mooi. Val Rezzo met zijn vele haarspeldbochten, kleine dorpjes en ongerepte natuur. De waterval waar je onder kan zwemmen. 

Geniet van de natuur bij Piano-Porlezza. Ga eens van de doorgaande weg af en geniet van de kleine wegen en dorpjes. Laat de auto ook eens staan en ga te voet verder om nog dichter bij de natuur te zijn.

In Porlezza zijn verschillende supermarkten, restaurants en leuke winkeltjes in kleine Italiaanse straatjes.

Kortom genoeg voor een geweldige vakantie!!!

Meer informatie

+31 6 40421806

+31 6 53220421

info@chaletitalieverhuur.eu

Volg ons

Copyright © 2020. All Rights Reserved.  
POWERED BY E Netwerk