Over camping International

Camping International ligt direct aan het Lago di Lugano. Hier hebben vele Italianen hun houten Chalet staan. Het is een grote, gezellige Italiaanse familie camping. De camping beschikt over ongeveer 1000 staanplaatsen.

De camping ligt pal aan het ‘Lago di Lugano’ en beschikt over een 500 meter lang privé kiezelstrand. Op en in het meer kan je heerlijk zwemmen, surfen, suppen, varen en vissen. Motorboten zijn toegestaan en een visakte is verplicht.

Faciliteiten

why choose us

Top Reasons to Stay

Waarom chalet italie verhuur Omgeving Het chalet ligt midden in de Italiaanse Alpen. Hierdoor kunt u genieten van vele verschillende bergachtige uitzichten. Geniet van een van de vele knusse Italiaanse dorpjes, die stuk voor stuk van elkaar verschillen. Waarom chalet italie verhuur Porlezza Porlezza is een gezellig dorpje, slecht een aantal kilometers over de Zwitserse grens, aan het Lago di Lugano. Het uitzicht vanaf Porlezza is geweldig mooi. U ziet hoge bergen en een schitterend meer. Waarom chalet italie verhuur Genieten De camping beschikt over een 500 meter lang privé strand aan het Lugano meer. Geniet van het uitzicht of neem een duik in het meer. Van 's ochtend tot 's avonds zult u verrast worden door verschillende uitzichten.

Meer informatie

+31 6 40421806

+31 6 53220421

info@chaletitalieverhuur.eu

Volg ons

Copyright © 2020. All Rights Reserved.  
POWERED BY E Netwerk

×